FAQ

Wat is het voordeel van Online training?

Er zijn verschillende voordelen te benoemen die voor het volgen van een Online training gelden. Hier is een lijst met een aantal van deze voordelen:

  • Minder duur - online trainingen zijn over het algemeen minder duur dan het volgen van een training in de reguliere 'face to face' variant.
  • Wanneer u tijd heeft - In tegenstelling tot een reguliere training kunt u de Online trainingen volgen wanneer u tijd heeft en niet tijdens vooropgestelde tijden en plekken.
  • 24 / 7 beschikbaar - Onze online trainingen zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.
  • Herhaalbaar - Onze online training trainingen zijn zo vaak als u wilt te herhalen. Zodoende kunt u op uw gemak de stof tot u nemen.
  • Overal beschikbaar - Zolang u een internet aansluiting tot uw beschikking heeft, kunt u onze online trainingen volgen. U bent dus niet verplicht om de training met 20 andere mensen te volgen.
Kan ik de Online trainingen van SENS ook offline bekijken?

Nee, u moet met het internet verbonden zijn en ingelogd zijn op uw SENS online account om de online trainingen te bekijken.

Wat zijn de minimale vereisten voor de online trainingen van SENS?

Om de Online trainingen te kunnen volgen heeft u een computer met een internet verbinding nodig.

Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst met minimum vereisten. Bij onderstaande minimum vereisten is ervan uitgegaan dat de computer van de gebruiker regelmatig software updates ontvangt. Als dit niet het geval is, raden wij ten zeerste aan eerst de betreffende computer 'up to date' te brengen.

Hardware en besturingssysteem: Beeld en geluid:
Windows - Windows XP - Pentium 3
Minimale schermresolutie 1024 x 768 pixels
Macintosh - MAC OS X - G3 On-board geluidskaart (mogelijkheid tot geluid)
Internet: Internet verkenner:
Hoge snelheid ADSL of Breedband Internet Explorer 9
Kabel-verbinding met minimaal internet 256K modem

Mozilla Firefox 9
Google Chrome
Safari 5

Ik kan niet (meer) inloggen, wat nu?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn, waardoor u niet kunt inloggen:

  • CapsLock staat aan

Het komt wel eens voor, dat het enige probleem is dat CapsLock aanstaat. Omdat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is, kunt u dan niet inloggen. Zet de CapsLock (links op uw toetsenbord) uit en probeer het opnieuw.

  • U bent uw wachtwoord vergeten

Onder het inlogblok ziet u de tekst " Wachtwoord vergeten?". Via deze link komt u op een pagina waar u uw gebruikersnaam of e-mail in kunt vullen, waarna u een e-mail toegestuurd krijgt met een nieuw wachtwoord.

  • Uw account is verlopen

Als deelnemer aan een online training van SENS Online heeft u een beperkte tijd toegang tot de betreffende online training. Vanaf het moment dat u uw inloggegevens krijgt is dat 6 maanden.

Documenten worden niet goed weergeven in mijn browser.

Sommige browsers maken niet uit zichzelf gebruik van Adobe Reader, dit kunt u in de instellingen van uw browser instellen. Ook kunt u de documenten ook downloaden. Klik met de rechter muisknop op de knop en selecteer "Doel opslaan als..." Dan downloadt u de documenten en kunt u deze op uw computer openen. Om de documenten te doen heeft u Adobe Reader versie 8 of hoger nodig. Klik HIER om de nieuwste versie van Adobe reader te downloaden.

Ik heb het geluid van mijn computer aanstaan maar ik hoor niets of heel erg zacht, wat is er aan de hand?

Uw computer maakt bij het uitvoeren van de online modules gebruik van dezelfde mediaspeler als bijvoorbeeld voor YouTube filmpjes. Als u het geluid bij het bekijken van een YouTube filmpje zachter heeft gezet, zal het geluid van de online training ook zachter staan.

Video's lopen niet vloeiend maar haperen, wat kan ik doen?

De gebruikte video's staan niet op uw computer maar op het internet. Dat betekent dat de video's op het moment dat u ze opent op uw computer naar u toegezonden worden. Het kan zijn dat uw internetverbinding (tijdelijk) te langzaam is om tegelijkertijd de video binnen te halen en te bekijken. U kunt dit probleem oplossen door de video te starten en vervolgens op pauze te zetten. U zult dan onder de video zien dat de sleepbalk gevuld wordt.

Last modified: Monday, 26 May 2014, 3:22 PM